Разные журналы по кулинарии

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
o400.jpg

Назва: Добрі напої
Номер / рік видання: № 2 (11) літо /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 43,43 Мб
Мова: українська

Наш журнал розповість читачам як про вже давно відомі українцям напої, так і про ті, які, хоч є популярними у різних країнах світу, наразі сприймаються у нас як дивина. Серед наших добрих напоїв будуть як безалкогольні, так і алкогольні. У «Добрих напоях» запропонуємо чимало унікальних рецептів, із допомогою яких читачі зможуть приготувати вдома смачні вина, наливки та настоянки, а також різні безалкогольні напої.
Тема номера: "Рідкий хліб", що веселить і лікує
В н о м е р і : * "Рідкий хліб", що веселить і лікує - 30 цікавих фактів про пиво, найпопулярніший на планеті алкогольний напій* Лимонад * Морозиво "для дорослих": з коньяком, на горілці, кокосове з лікером, винне, солоне ... * Мадера - народжена сонцем і морем * Морс - напій з сонячною енергією * Бурбон - американець із Кентакі * Чим утамувати справу? * Вино з ароматом літа: з малини, з аґрусу, з трояндових пелюсток, з абрикосів, з порічок, зі смородини **
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
o400.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 7 (32), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 49,22 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Баклажан" – все, що треба знати: вирощування, приготування, консервація.
Історія, корисні властивості баклажан та протипоказання * вирощування баклажанів (вдалі сорти, розсада, висаджування у ґрунт, полив, збір і зберігання) * кулінарні "баклажанні" поради * рецепти консервованих баклажан (ікра, "як гриби", фаршировані, пікантні часникові, "вогник", в аджиці, солені, з цибулею, соус муждей, до піци, квашені, лечо та ін.)* кращі рецепти баклажан (соте, по-корейськи, смажені з сиром, "човники", мариновані з перцем, руляда, деруни, брускета, бадріджані, аджапсандали, рагу, соте, тушковані чи фаршировані. відкритий пиріг з баклажанами, рулетики з сиром під томатним соусом, соус з кропу до баклажан).
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
oooo.jpg

Название: Домашня смакота
Номер/год: № 5 (95) 2012
Издатель: ФОП Безтака В.Н.
К-во стр.: 4
Язык: украинский
Формат: pdf
Размер: 17,19 Мб

Кулинарная газета-приложение с самыми разными рецептами, на все случаи и на любой вкус. В каждом выпуске печатаются как домашние классические рецепты, так и оригинальные рецепты новых блюд.
____________________________________________
Кулінарна великоформатна газета-додаток з різними рецептами, на всі випадки і на будь-який смак. У кожному випуску друкуються як домашні класичні рецепти, і оригінальні рецепти нових страв.
У номері: салати - єгипетський, пікантний, італійський, "Зорепад", "Сонечко"...* Закуски - "п’яні раки", ковбаски смажені * Основні страви - м’ясні тюфтельки з кукурудзою * Десерти - "Медова насолода", пиріг "Острів бананів", палянички із сиром, "Полуниця під снігом", сирний кекс, сирник із ківі, торт "Предивний" з маком, печиво - "Ромашка", "Ананасне", "Рафаелло"....*
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
ooo.jpg

Название: Я - кулинар
Номер:
№ 2 (10)/2022
Издатель: ЧП "Ин-Про"
Страниц: 24
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 51,62 Мб

Газета «Я - кулинар» - издание кулинарных рецептов вкусных и сытных блюд из недорогих продуктов. Рецепты сборника - простые и доступны даже для кулинаров начинающих и гарантируют всей семье правильное питание.
Среди разделов:
Варить, тушить, бланшировать * Фритюр * Рецепты с ветчиной * Курица под соусом * "Замешивать, раскатывать...": запеченный роллы, тесто для пиццы, пшеничные лепешки (наан)... * Рецепты читателей * Постный стол * Правила приготовления супов-пюре *
Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
fpxy58g
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Название:Жива їжа (Копійка СВ)
Номер: №№ 5 (29)–6 (30) / 2023
Изд-во: ТОВ "ВД «Європейський вибір»"
Страниц: по 16
Язык: украинский
Формат: pdf
Размер: 56,39 Мб

Газета «Живая еда» - полезное издание для тех, кто хочет получать от пищи максимум пользы. На ее страницах - подсказки потребителю, практические советы, разнообразные рецепты на любой вкус, секреты народной медицины, кулинарная магия.
«Пусть ваша пища станет лекарством!» - Гиппократ.
______________________________________________________________________________________
Газета «Жива їжа» – корисне видання для тих, хто хоче отримувати від їжі максимум користі. На її сторінках – підказки споживачу, практичні поради, різноманітні рецепти на будь-який смак, секрети народної медицини, кулінарна магія. «Нехай ваша їжа стане ліками!» - Гіпократ.
Серед розділів:
«Важливо знати»: цілющі спеції * Салатне листя * Сочевиця *Кабачки, цукіні * Вишня * Селера *
«На здоров’я»: Відмовитися від цукру без стресу * Про гречку * Яйця * Остерігайтеся добавок * Їмо й худнемо * Про хліб *
«Правильний вибір»: вершкове масло; Огірки *
«Кулінарні рецепти – просто чудово!»: суп із квасолею, холодник, окрошка на кефірі, щавлевий суп, фарширована пекінська капуста, бефстроганов, м’ясний рулет з яблуками та родзинками, картопля з фрикадельками, зрази з яловичини, трубочки з бараниною по-турецьки, печінкова ковбаса, бісквітний рулет, желе, черешневий пиріг, тирамісу в стаканчику, запечений десерт із фісташками, та ін.
А також: «Сад та город» * «Життєві справи» * «Домашня магія» * «Домашній лікар» * «Калейдоскоп новин» *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
9.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Издательство: «Burda»
Год/выпуск: № 9 СВ (сентябрь), 2019
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 51,74 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания - разнообразные рецепты для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": свиные котлеты на кости со сливами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": груши * "Фирменные рецепт": коблер с персиками и сливами * "Семейный обед": овощи * "Домашние припасы" * "Кулинарная студия": свекла * "Кулинарное путешествие": лимоны из Ментона * "Сладкоежкам на радость": яблочное настроение *
Рецепты номера: хумус классический, суп рыбный с перцем, десерт из слив с маскарпоне, кекс с виноградом и др. Более 45 бюджетных рецептов. Приятного аппетита !!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
1-17.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 1 СВ, 2017
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 49,03 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Готуйте з задоволенням!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з птиці" - з курки, індички, качки, гуски.
- Закуски: пастрома, персики, фаршировані курятиною, помідорні кошики, заливне, рулети*
- Салати*
- Перші страви*
- Другі страви: запіканка, котлети, ніжки в соусі, фрикадельки та сосиски*
- Святкові страви*
- Несолодка випічка: кіш, круасани, мафіни, кекс, пиріжки, чебуреки, курник *
Смачного!
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
ooo.jpg

Назва: Добрі рецепти
Номер / рік видання: № 7 (50) липень 2023
Видавець: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-ть стор.: 28
Розмір: 44,8 Мб
Мова: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски» * Салати * «Консервація»: зелень на зиму, огірки, "маслини" із слив * «Рецепти від шефа»: Марко Черветті * * «Продукт місяця»: помідор - в’ялені томати, томатний тарт, гратен * «Гарячі страви» * «Кулінарні мандри»: Ізраїль (баба гануш, цимес, форшмак, чолнт) * «Хіт сезону»: абрикос * «Мої найкращі рецепти» * «Історія одного рецепта»: штрудель * «Десерти» * Торти, пляцки * «Напої» * «Десерт номера»: ягідно-лавандове морозиво*
А також «Хіт номера»: пиріг з сиром і томатами та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
image.jpg

Название: Дуже смачно
Номер: № 7(212)/2023
Издательство: ТОВ "Медіа-гурт"
Страниц: 8
Формат: pdf
Размер: 34,27 Мб
Язык: українська

Найкращі кулінарні рецепти! у великій газеті "Дуже смачно".
«Рецепти відомих людей»: чизкейк, грушевий пиріг з горгондзолою, рулет з начинкою із маракуї, цукерки "Трюфель" від арт-кондитерки Ольги Демкович * «Цікава кулінарія»: паляниця без замішування тіста від Анастасії Станкевич; кольорові деруни, крильця в сметанно-томатному соусі * «Готуємо вдома»: торт "Вишня під снігом", аджика із слив, міні-запіканки, яблучний пиріг з калиновим присмаком, торт маково-сирний * «Консервуємо разом»: помідори в томатному соку, варення з винограду, лечо, солоні огірки тощо * «Літні смаколики»: липовий сироп, торт з ожиною та вишнями, тістечко "Літо в капелюсі" *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
image.jpg

Назва: Добрі рецепти
Номер / рік видання: № 8 (51) серпень 2023
Видавець: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-ть стор.: 28
Розмір: 36,7 Мб
Мова: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски»: на крекерах * «Консервація»: без стерилізації * «Мої найкращі рецепти» * «Продукт місяця»: баклажан * «Гарячі страви»: скумбрія в лаваші, рибна печеня з печерицями, ризото з кукурудзою, сочевичне рагу * «Кулінарні мандри»: США * «Хіт сезону»: слива * «Історія одного рецепта»: лазанья * «Традиції»: до Маковея * Торти, пляцки * «Напої»: наливки * «Десерт номера»: чорний кекс *
А також «Хіт номера»: сирна галета з цукіні та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
3615e5f02a6a.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 1 (38), 2020
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 49,73 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Сало" – все, що треба знати.
"Сало і здоров’я": правила вживання та протипоказання * Методи лікування салом * Зберігаємо сало по правилам * Корисні поради *
"Кращі рецепти": солимо сало; мариноване сало; рецепти зі шкварками; смалець; круп’яник пшоняний, свиняча рулька, підчеревина з майораном, шпондер, закусочний фарширований рулет, випічка,
соуси: гостра гірчиця, діжонська гірчиця та ін.
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
097870aa6bf2add454b146c1fa2004ae.jpg

Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
350.jpg
Название: Царь кулинар
Номер:
№ 14 (350)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 21,04 Мб

Тема номера: «Заготовки на зиму»: консервированные овощи, маринованные и соленые, овощные смеси, ассорти.
Газета «Царь кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

ИЛИ​
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
image.jpg

Назва: Добрі рецепти
Рік / місяць / номер видання: № 9 (52) вересень, 2023
Вид-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-ть стор.: 28
Розмір: 39.2 Мб
Мова: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски» * «Рецепт від шефа»: салат з лисичками * «Консервація»: мариновані помідори зі сливами, «оливки» з винограду, мариновані гриби, грибний суп у банках; квашені різносоли * «Продукт місяця»: перець * «Гарячі страви»: з картоплі - картопляні пончики, «гармошки» з беконом, гратен, зрази * «Кулінарні мандри»: Велика Британія (фіш-енд-чипс, пиріг вівчаря, колкакон) * «Хіт сезону»: яблука * «Меню на день» * «Здорово»: кизил; Солодкі заготовки без цукру * «Мої найкращі рецепти» * Торти, пляцки * «Напої»: вино – калинове, яблучно-грушеве * «Десерт номера»: лимонне печиво *
А також «Хіт номера»: млинчики з кукурудзою і курятиною та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Добрі рецепти, оцет, закуски, оливки, роли, мариновані гриби, дорадо, квашене, картопля, кизил, бекон, яблука, гратен, зрази, фіш-енд-чипс, бісквіт, джем,
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
ooo-pr-a.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Год/выпуск: № 12 СВ (декабрь), 2019
Издательство: «Burda»
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 36,17 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания разнообразные рецепты - 45 бюджетных рецептов - для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": петушок в вине с шампиньонами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": голова капустная * "Фирменные рецепт": будет праздник (кекс пряный с орехами и курагой, дрожжевые ватрушки с джемом и орехами, фигурные пряники...) * "Семейный обед": накануне чудес * "Тонкости домашней кухни": птица * "Готовить просто": гужеры сырные, рулет из птицы, рыбное заливное, лимонный курд * "Простые идеи": закуски * "Кулинарная студия": рыба на новогоднем столе * "Крупным планом": орех мускатный * "Кулинарное путешествие": Лапландия * "Сладкоежкам на радость": черное и белое *
Приятного аппетита !!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,123
Реакции
858
Credits
3,803
image.jpg

Название: Кулінарія
Номер/год: № 5 (119) травень – 6 (120) червень / 2023
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 16+16
Формат: pdf
Размер: 55,34 Мб
Язык: українська

«Кулінарія» – тематичний додаток до "Газета для жінок". На сторінках видання - рецепти домашніх, добре відомих чи, навпаки, якихось оригінальних нових страв.
Отже, у номері - розсольник, Чоп Суі, вершковий суп із кукурудзою, суп з нутом та чорносливом, риба у вершковому соусі, рисові котлетки, пряна свинина, м’ясні кульки з начинкою, піца зі вчорашнього хліба, рибний паштетик, пиріг із курячими серцями, горохове капучіно, пиріг на пивному тісті, зельц, кокосові сирнички, слойки, медове печиво, кавові млинці, сирно-кокосовий пиріг з цитрусами, карамельний пиріг на сковороді...*
*«Страва національної кухні»: сальморехо, кавказький хаш, чанахі, баклажани парміджано, яблучна стружка по-словацьки, райта, пиріжки "Верзере", ачма з фініками, крем-брюле та ін. *
*«Консервація»: мариновані часникові стрілки, хрумкі огірочки з куркумою, аджика з аличі, хрумка маринована капуста, повидло з абрикосів та моркви, компот з аґрусу, соуси з малини, джем-желе із порічок, персиковий джем, вишневий джем, варення - з черешні, полуничне з базиліком і м’ятою, малинове з апельсином, ...*
*«Дитяче меню»: ліниві варенички з картоплі та фаршу, нагетси, курочка під ананасами, десерт "Сонечко", кексики-ведмедики *
*«Рецепти для мультиварки та мікрохвильової печі»: маклюбе, сирний пиріг, запіканка з кабачків ** та інші цікаві рецепти.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся