Разные журналы по кулинарии

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
oo.jpg

Название: Кулінарія
Номер/год: № 6 (108) червень–7 (109) липень–8 (110) серпень / 2022
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 16+16+16
Формат: pdf
Размер: 69,25 Мб
Язык: українська

«Кулінарія» – тематичний додаток до "Газета для жінок". На сторінках видання - рецепти домашніх, добре відомих чи, навпаки, якихось оригінальних нових страв.
Отже, у номері - суп-пюре з печінки, супчик з минтаю з сирком, холодний "таратор" з горішками, гречаний суп з баклажанами, пісні млинці з гречкою, кабачки в омлеті, м’ясні фрикадельки, пиріг з консервою, овочева шаурма, пісний грушевий пиріг, пиріг зі сливами та арахісом, печиво на майонезі, малиновий пудинг, динно-лимонний мармелад, чорничний десерт, хлібний квас....*
*«Страва національної кухні»: салат датський, турецькі "сіміти", литовські цепеліни, риба в соєвому соусі, чеська "Кулайда", *
*«Консервація»: соуси – смородиновий, сливовий; помідори "Їжаки", огірки зі смородиною, маринована диня з перцем, розсольник з перловкою, соте з баклажанів; варення – з шовковиці, "смарагдове", чорнично-бананове, пряне сливове, вишневе з динею, яблучно-грушеве з маком; пастила смородинова, персиково-смородиновий джем, квашені яблука з медом, ... *
*«Дитяче меню»: картопляний рулетик, овочеві чіпси, булочки з вершковою глазур’ю, яблука в клярі, *
*«Рецепти для мультиварки та мікрохвильової печі»: пісний борщ із чорносливом, смажена картопля з грибами, кльоцки з родзинками, швабський пиріг, капустяно-рисова запіканка, мафіни з начинкою з цибулі та сиру, медові крильця, пряний фруктовий плов, яблучне повидло з апельсинами, фруктові пиріжки на пару * та інші цікаві рецепти.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
Suchasna-Kuhniya-6-2019-ua.jpg
Название: Сучасна кухня
Номер: № 6 червень, 2019
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 94,8 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало! Нові акценти до улюблених традицій!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Хіт сезону»: козячий сир * "Страва честі": смакуй українське (мітболи, чорні галушки, трикутні деруни) * «Із записника Вікторії»: МК: форель, запечена в травах, салат з молодої картоплі та буряка із сиром фета * «На часі»: бузиновий квіт * «Акценти»: полуниці на закуску * "Делікатес": терін * «Продукт»: креветки * "Добрі поради": окрайчик * «Школа гурмана»: горошок * «Гастрономічні тонкощі» * «Прості рішення»: найсмачніший суп * "Практикум": льодові ласощі * "Корисні ідеї": суничні галявини * «Кондитерська майстерня»: шарлотка, тірамісу, десерт "Павлова", завиванець * «Смак подорожі»: Таїланд *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
200-Kul-mir-SV-Provereno-hoziyajkami.jpg

Название: Кулинарный мир. СВ - 200 лучших рецептов консервации
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 48
Размер: 45,34 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
Тема номера: «Домашний погребок. Проверено хозяйками»:
• Советы по консервированию овощей и фруктов (подготовка продуктов и тары)
• яблочный компот - с ежевикой, с черносливом, с виноградом, сироп, яблочный мармелад, яблочное желе, яблочное варенье и повидло
• Компот из дыни, засахаренная дыня
• Капуста - квашеная, маринованная,
• заготовки из моркови, кукурузы, винограда
• овощные смеси, салаты
• Баклажаны - острые, маринованные, "под грибы", соленые, фаршированные
• приправы
• заготовки из винограда - варенье, желе, сушеный и др. заготовки.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
Rec-gospodyni-6-SV-1-2018-Zakrutki.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер: № 6/1 CВ червень 2018
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 72,55 Мб

Спецвипуск "Рецептів господині": "Домашня консервація": енциклопедія заготівель на зиму.
В номері: квашені та мариновані овочі, ароматні приправи, зелень та квіти, заготовки з бобових, овочеві салати, кетчупи, аджики, соуси, фруктово-ягідна консервація (варення із цукром та без, повидло та джеми, сиропи), заготівлі з грибів та риби, та оригінальні ексклюзивні заготовки. А також корисні поради - "Господині на замітку", "Кулінарна енциклопедія" - секрети мороження, сушіння, соління.
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
ooo-2.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер: № 6/1 CВ червень 2017
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 76,94 Мб

Спецвипуск "Рецептів господині": "Домашні закрутки": енциклопедія заготівель на зиму.
В номері: мариновані та квашені овочі та гриби, заготовки з бобових, салати, аджики, соуси, приправи, зеленина та квіти, фруктова консервація, варення, джеми, сиропи та желе, заготівлі без цукру, м’ясні заготівлі і ексклюзивні заготовки: з гарбуза, джем "Ерл грей", оздоровлювальна суміш і багато-багато іншого. А також корисні поради - "на замітку", "Кулінарна енциклопедія".
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
REC-gospodyni-6sv-2019ukr-ZAKRUTKI.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер: № 6/1 CВ червень 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,75 Мб

Спецвипуск "Рецептів господині": "Домашні закрутки": енциклопедія перевірених рецептів заготівель на зиму.
В номері: мариновані та квашені овочі та гриби, заготовки з бобових, салати, аджики (ніжна, сира з оцтом, з карі), соуси (вишневий, томатна паста і кетчуп), приправи, зеленина та квіти, фруктова консервація - варення, повидло, джеми, компоти і лікери, мариновані фрукти (груші, сливи, аґрус) і багато-багато іншого. А також корисні поради і секрети від господинь, "Кулінарна енциклопедія" - календар закруток.
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
oo.jpg

Название: Домашняя вкуснятина
Номер/год: № 6 (130) 2013
Издатель: ФЛП Безтака В.Н.
К-во стр.: 8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 21,3 Мб

Кулинарная газета-приложение с самыми разными рецептами, на все случаи и на любой вкус. В каждом выпуске печатаются как домашние классические рецепты, так и оригинальные рецепты новых блюд.
Номер посвящен консервации: варенье - из дыни, абрикосовое, из белой черешни, из арбузных корок, облепиховое, из клубники на коньяке...* фрукты в собственном соку или сиропе, рецепты консервации с вишней.
Кроме этого, салаты - сырный, с редькой, грибной винегрет, из щавеля и шпината; картофельно-сырная закуска, брокколи с грибами и имбирем, голубцы с фасолью, ... и другие интересные рецепты.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
ooo.jpg

Название: Дуже смачно
Номер: № 6(211)/2023
Издательство: ТОВ "Медіа-гурт"
Страниц: 8
Формат: pdf
Размер: 37,48 Мб
Язык: українська

Найкращі кулінарні рецепти! у великій газеті "Дуже смачно".
«Рецепти відомих людей»: ягідний чизкейк із лохиною, кабачкова запіканка з курячим філе, тістечка "Київські каштани", торт "Лимонний" від фуд-блогера Анастасії Станкевич*
«Святкові страви»: заливне в апельсинах, гарбузовий чизкейк" * «Консервуємо разом»: варення з ревеню, мариновані сливи, малосольні огірки, цвітна капуста в томатному соку тощо * «Цікава кулінарія» * «Варто знати» * «Господині в записник» * «Готуємо вдома» * тощо.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
image.jpg

Назва: Добрі рецепти
Номер / рік видання: № 6 (49) червень 2023
Видавець: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-ть стор.: 28
Розмір: 36,87 Мб
Мова: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски»: м’ясні снеки (джерки, бастурма, сиров’ялена ковбаса, зельц та ін.) * Салати * На Зелені Свята * «Здорово»: страви з кабачків * «Кулінарні мандри»: Болгарія (каварма, сірене, таратор та ін.) * «Хіт сезону»: полуниця * «Мої найкращі рецепти»: Бичківський медяник * «Солона випічка»: часниковий хліб, сирні кекси, чіабата та ін. * «Рецепти від шефа»: форель запечена із соусом "Беарнез" від Домінік Кренн * «Напої»: коктейль Hugo, "Піна Колада", мохіто * «Варення»: з липового цвіту, з трояндових пелюсток та ін. * «Кінорецепти»: печиво бабусі Фібі * «Десерт номера»: полуничні кекси *
А також «Хіт номера»: паляниці з начинкою та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
o400k.jpg

Название: Кулинарь!
Номер/год: 4 (5) / 2010
Изд-во: ИД "Стилус"
Кол-во стр.: 82
Формат: pdf
Размер: 28.9 Мб
Язык: русский

Готовьте с удовольствием здоровую пищу!
Завтрак на скорую руку * Основное блюдо * Кухня мира: Венгрия * Блюда для детей * МК: холодец из курицы; мясной кекс * Рыбные блюда * Мясные блюда * Блюда из овощей * Выпечка, десерты * Напитки * Техника на кухне: соковыжималка * Хозяйке на заметку: секреты пригтовления и выпекания теста *
В этом выпуске бонус: страницы из журнала "Доктор САМ" (кашель; как распознать инсульт; фиточаи; хроники недосыпа и т.д.)
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
o370.jpg

Название: Его Величество Торт. Сборник газеты "Бабушкины пироги"
Год/ месяц/ номер: 2005 / ноябрь / 11
Издатель: ЧП Тригорло С.М.
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 29.29 MB
Язык: русский

Тематический кулинарный журнал, в котором много рецептов на все случаи жизни.
Тема выпуска: «Его Величество Торт» - подарок для сладкоежек!
В номере такие торты как: бисквитные (с творожным кремом, маковый), шоколадные, "Брауни", "Птичье молоко", варианты медовиков, "муравейников", песочные, ореховые, миндальные, фруктовые...
Приятного аппетита!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
400.jpg

Название: Рыбный день
Серия: Кулинарный сборник газеты "Особенности национальной рыбалки"
Выпуск/год: #7 / 2005
Издатель: Шульц В.В.
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 28,36 Мб
Язык: русский

Тематический кулинарный журнал с массой разнообразных рецептов для будней и праздников. Темы выпуска: Рыбный день:
закуски с рыбой, соленая рыба, хе, селедочный паштет, рыбные супы, рыба отварная и жареная, налим, тушеный с грибами, калья, карп по-австрийски, заливная рыба, судак, тушенный с овощами, камбала в красном вине, рыба, запеченная в фольге, рыба по-монастырски, рыба в горшочках, рыбные котлеты и шашлык, кулебяка, фаршированная рыба, пельмени с рыбой, пирог с лососем, рыбные запеканки...
Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
Untitled-000.jpg

Название: Кулинарный мир
Год / выпуск: № 4 (108) / 2013
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 64
Размер: 31.4 mb
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
200 лучших рецептов: рыбная кулинария.
Тема номера: "Рыбная тарелка" (рулеты, пироги, запеченная рыба, супы, уха, шашлыки, закуски и заливное, форшмак).
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
Smachno-07-2018-Dary-Oseni.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,82 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Дари осені на столі" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Закуски і салати * Перші страви: грибний суп, суп-пюре з цвітної капусти з чебрецем, імбирний суп із фрикадельками... * Другі страви: лобіо, мамалига, бігос, рагу з яловичиною та гарбузом, смажений хек з горіховим соусом, запечені курячі ніжки * Несолодка випічка: галета, струдель з грибами, гарбузовий хліб, піца, пироги * Солодощі: шоколадний кекс з грушами, панакота, цукерки з горіхів та сухофруктів, сирне печиво*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,155
Реакции
858
Credits
3,880
400-FRESCO.jpg

Название: «Fresco»
Номер / год: № 1-12 / 2013-2016
Изд-во: «Fozzy.ua»
Формат: pdf
К-во стр.: по 28 -40
Размер: 53,31 Мб
Язык: українська

Fresco в перекладі з італійської й іспанської — свіжий. Ми пропонуємо свіжі ідеї про те, як краще приготувати і з чим поєднувати продукти наших власних торгових марок - «Премія» та Premіya Select. Сподіваємося і віримо, що рецепти, які ми відбираємо з великою любов’ю, подарують вашій родині і друзям нові смаки, натхнення та радість від смачної, нетривіальної і корисної їжі. Під маркою «Премія» група компаній відібрала найкращих українських і закордонних постачальників та ретельно стежить за всіма етапами виробництва й доставки товарів на полиці магазинів. Premіya Select — торгова марка, яка об’єднує ексклюзивну продукцію безкомпромісної якості. Часто це унікальні для українського ринку продукти. Товарів, які випускаються під власними торговими марками, і самих марок стає більше. І ми хочемо розповісти вам про них, бо нам справді є, що розповісти, адже наші продукти мають свої історії і смачні секрети. Для цього ми створили цей журнал. Приємного читання та смачних експериментів!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся